Lajmet e fundit

06 / Mars / 2010

Ushtrimet bëjnë diçka të mahnitshme për shëndetin tuaj. Ndoshta nuk është d

Lexo më shumë...

Ku gjindemi ne?

Kliko këtu...

Takat e larta dëmtojnë shpinën dhe këmbët

08 / Mars / 2010
Ekspertët kritikojnë këpucët dhe sandalet moderne, duke u dhënë femrave disa këshilla të vlefshme...

Lexo më shumë...

Aktiviteti fizik është i domosdoshëm për të patur një shëndet të mirë fizik dhe mendor.

06 / Mars / 2010
Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, njerëzit që bëjnë rregullisht aktivitet fizik të moderuar, kanë më pak mundësi të preken nga sëmundjet kronike si diabeti tip 2, sëmundjet kardio-vaskulare, sëmundjet tumorale apo sëmundjet mendore.
Aktiviteti fizik i moderuar përfshin ecjen e shpejtë, ...

Lexo më shumë...
Të gjitha artikujt...

Skema Anatomike

Kliko këtu...

Galeria

Kliko këtu...

Konsultim ONLINE

Kliko këtu...

Kontakti

Kliko këtu...

Copyright © 2008/2009 - Fiziomed - Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Dizajnuar & Zhvilluar: DIZAJNSHQIP