Lajmet e fundit

06 / Mars / 2010

Ushtrimet bëjnë diçka të mahnitshme për shëndetin tuaj. Ndoshta nuk është d

Lexo më shumë...

Ku gjindemi ne?

Kliko këtu...

Për ne

Ordinanca Fizioterapeutike dhe Rehabilituese ka filluar në punë me datë 30.11.2007 dhe ka një staf profesional të përbërë nga 3 Fizioterapeut të diplomuar dhe 3 mjekë dhe 1 specialist të protezave dhe ortezave
-Nëse dëshironi që ti eliminoni dhimbjet dhe të shëroheni me metodat më bashkëkohore të terapisë fizikale, vizitoni ordinancën fizioterapeutike dhe rehabilituese Fiziomed e cila me stafin më profesional të certifikuar nga Universiteti i Parisit në Francë dhe me pajisje më të sofistikuar bënë rehabilitimin e sëmundjeve:
- Reumatizmale si: dhimbjet e gjunjëve, të qafës, të boshtit kurrizor etj.
-Sëmundjet e sistemit nervor si: hemiparezat, paralizat e fëmijëve paraliza e nervit të fytyrës, Pleksusi brachial tek fëmijët, qafa e shtrembër etj.
-Gjendjet ortopedike, post traumatike dhe postoperative, rehabilitimi post operativ të boshtit kurrizor,
-Korigjimi i deformiteteve të lindura dhe të fituara, lëndimet sportive etj..

-Trakcioni qafës dhe i belit me aparaturë të digjitalizuar. 

-Tretmane me LASER terapeutik, Sonotherapi, Vakum-therapi, Fangotherapi, Termotherapi, Kriotherapi,  TENS, Rrymat Galvanike,Diadinamike, Elektrostimulim, Rrymat Faradike, Rrymat Interferente, Ionophoreza, Rrymat për rritjen e troficitetit muskulor, Vibromasazh i këmbëve dhe i trupit etj,.

- Ofronjmë edhe shërbime të masazhës terapeutike dhe rehabilituese, sollarium dhe fitness.

Skema Anatomike

Kliko këtu...

Galeria

Kliko këtu...

Konsultim ONLINE

Kliko këtu...

Kontakti

Kliko këtu...

Copyright © 2008/2009 - Fiziomed - Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Dizajnuar & Zhvilluar: DIZAJNSHQIP