Lajmet e fundit

06 / Mars / 2010

Ushtrimet bëjnë diçka të mahnitshme për shëndetin tuaj. Ndoshta nuk është d

Lexo më shumë...

Ku gjindemi ne?

Kliko këtu...

Takat e larta dëmtojnë shpinën dhe këmbët

08 / Mars / 2010
Ekspertët kritikojnë këpucët dhe sandalet moderne, duke u dhënë femrave disa këshilla të vlefshme...

Lexo më shumë...

Aktiviteti fizik është i domosdoshëm për të patur një shëndet të mirë fizik dhe mendor.

06 / Mars / 2010
Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, njerëzit që bëjnë rregullisht aktivitet fizik të moderuar, kanë më pak mundësi të preken nga sëmundjet kronike si diabeti tip 2, sëmundjet kardio-vaskulare, sëmundjet tumorale apo sëmundjet mendore.
Aktiviteti fizik i moderuar përfshin ecjen e shpejtë, ...

Lexo më shumë...

Spondiloartroza

03 / Mars / 2010
Spondiloartroza është një sëmundje e shpeshtë. Pjesa që preket më shumë është ajo e shtyllës kurrizore. I sëmuri ndien dhimbje në bel dhe nuk mund të përkulet dot. Dhimbja përhapet nga fundi i belit deri në afërsi të bishtit të vertebrës së fundit. Dhimbja shkon deri në pjesën zverkore. Dhimbjet e shkaktuara shpe...

Lexo më shumë...

Artroza e gjurit

02 / Mars / 2010
Ngushtimi i hapësirës artikulare , skleroza e kockës subhondrale dhe formimi i ...

Lexo më shumë...

Si ti parandaloni rishfaqjen e dhimbjes së qafës

02 / Mars / 2010
Mjekët tërheqin vëmendjen të tregoheni të kujdesshëm në drejtim të stilit të jetës dhe rekomandimeve të mjekëve, në mënyrë që të mund të shmangni rishfaqjen e sëmundjes....

Lexo më shumë...

Skema Anatomike

Kliko këtu...

Galeria

Kliko këtu...

Konsultim ONLINE

Kliko këtu...

Kontakti

Kliko këtu...

Copyright © 2008/2009 - Fiziomed - Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Dizajnuar & Zhvilluar: DIZAJNSHQIP